Добродојдовте на страната за електорнска проверка на даночни задолженија на Општина Велес. 
За најавување на сервисот потребно е:

- физичките лица да го внесат својот матичен број, 
- додека правните лица својот даночен број.

Лозинката потребна за најавување, ја имате во решението за данок за имот кое го имате добиено на домашна адреса. 
Доколку немате лозинка, можете да ја добиете во просториите на Граѓанскиот сервис центар во Општина Велес.

 
     
ЕДБ/ЕМБГ:
    
ЛОЗИНКА:
    
 
Најави се
 
     
   

Developed by EuroNetCom